icon phone +32 13 31 25 22 icon estate favorite
Demerpatio
5882

Demerpatio

Demerpatio bestaat uit 20 licht en luchtige appartementen. Met een centrale ligging binnen Ezeldijk (Diest) heeft u werkelijk alles bij de hand. De stad aan je voordeur. Groen en rust aan je achterdeur.

Binnen Demerpatio heeft u de keuze uit 2 en 3 slaapkamerappartementen. Met een mooi terras of een leuke tuin. Ieder appartement geniet van een doordachte indeling en is bereikbaar met lift en trap via de buitenpatio. De binnenafwerking kiest u volledig zelf naar uw smaak en budget.

De appartementen zijn ook interessant voor investeerders. De concurrentiële prijzen, de architectuur, de praktische indeling en vooral de toplocatie in het centrum van Diest, zijn grote troeven voor een snelle verhuur!

 

Makkelijk parkeren

 

Parking Schoenmaker is bereikbaar via de Schoenmakersstraat. U kan uw wagen en fiets veilig ondergronds parkeren en met de lift bent u in geen tijd in uw appartement. Diest speelt volop zijn troeven uit als Smart City. Voor het eerst in de geschiedenis wordt bezoekersparkeren in de stad opgelost via het systeem van meervoudig parkeren. Deze parking is dus ook toegankelijk voor uw bezoekers! Dus nooit meer zoeken naar parkeerplek dichtbij huis. In deze parking zijn ook een aantal laadpalen voorzien, net als extra brede parkeerplaatsen voor mindervaliden.

 

Kelderbergingen

 

Aan opbergruimte geen tekort dankzij de gerieflijke privé-kelderbergingen. Voor elk appartement wordt er 1 afsluitbare kelderberging voorzien.

 

Fietsenstallingen

 

Zowel bovengronds als ondergronds in parking Schoenmaker zijn er tal van fietsenstallingen voorzien. Toegang te nemen via de inrit van parking Schoenmaker in de Schoenmakersstraat.

 

BEN

 

De appartementen binnen Demerpatio zijn Bijna Energie Neutraal. Ze verbruiken weinig energie voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water. De energie die nog nodig is, wordt hoofdzakelijk uit groene energiebronnen gehaald zoals zonnepanelen. Dankzij BEN-wonen (E-peil 30 of lager) heeft u dus een lagere energiefactuur. Daarenboven geniet u 5 jaar lang van minstens 50% korting op de onroerende voorheffing én bij sommige banken bestaat er een extra voordelig BEN-krediet. Geweldig toch!

 

VERLAAGD BTW-TARIEF VOOR RECHTHEBBENDEN

 

Tot eind 2022 kan U mogelijks genieten van het 6%BTW-tarief op de constructieprijs ( ipv 21% BTW, een besparing van tienduizenden Euro's ). Immo Diest bekijkt graag samen met u of u hiervoor in aanmerking komt. Bel Immo Diest voor een afspraak: 013 31 25 22

 

Project
in cijfers.

1

gelijkvloers app.

Prijzen & plannen

Verdieping Type Nr. slaapkamers icon Badkamers icon Garage icon Oppervlakte icon Terras icon Tuin icon Prijs Plan Details
- Gelijkvloers app. 2E - - - - - - Verkocht - -

Vermelde prijzen zijn exclusief BTW, staanplaats en berging.

Interesse in dit project?
Contacteer ons voor meer info.

icon estate favorite Bewaar als favoriet Deel op facebook Deel op linkedin Deel via Whatsapp Deel via Messenger Deel via Mail druk eigendomfiche af
icon chevron up

Bekijk uw favorieten Close button icon