icon phone +32 13 31 25 22 icon estate favorite
Heeren van Diest
5429

Heeren van Diest

'Heeren van Diest' is dé place to be voor young professionals, koppels of alleenstaanden die houden van de stad aan hun voordeur en groen en rust aan hun achterdeur.

We bouwen 46 appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers. Ieder geniet van een doordachte indeling en een mooi terras op het zuiden. Ook hier kiest u de binnenafwerking volledig zelf naar uw smaak en budget.

Heeren van Diest biedt ook plaats aan bijzondere 2-slaapkamer-appartementen. Zij situeren zich op de hoogste verdieping en zijn typerend om hun extra hoog plafond wat tot de nok van het dak komt. Soms wel 4 meter en hoger! Prachtig uitzicht op de binnenstad gegarandeerd!

Het aanbod van Heeren van Diest is ook interessant voor zij die wensen te beleggen in vastgoed. De concurrentiële prijzen, de architectuur, de praktische indeling en vooral de toplocatie in het centrum van Diest, zijn grote troeven voor een snelle verhuur!

 

Makkelijk parkeren en opbergen

Onder de gehele site van Heeren van Diest en van Nieuwe Kade voorzien we één grote parkeerkelder. U kan uw wagen en fiets dus veilig ondergronds parkeren en zo via de lift vlot naar uw appartement gaan. Ook uw bezoek mag er parkeren! Dus nooit meer zoeken naar parkeerplek. Aan opbergruimte geen tekort dankzij de gerieflijke privé-kelderbergingen.

 

BEN

De meeste appartementen zijn Bijna Energie Neutraal. Ze verbruiken weinig energie voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water. De energie die nog nodig is, wordt hoofdzakelijk uit groene energiebronnen gehaald zoals zonnepanelen. Dankzij BEN-wonen (E-peil 30 of lager) heeft u dus een lagere energiefactuur. Daarenboven geniet u 5 jaar lang van minstens 50% korting op de onroerende voorheffing én bij sommige banken bestaat er een extra voordelig BEN-krediet. Geweldig toch!

 

Diest speelt volop zijn troeven uit als Smart City. Voor het eerst in de geschiedenis wordt bezoekersparkeren in de stad opgelost via het systeem van meervoudig parkeren. Graag geven wij jullie hier uitleg over.

 

VERLAAGD BTW-TARIEF VOOR RECHTHEBBENDEN

Tot eind 2022 ( dus voor de volledige som ) kan U genieten van het 6%BTW-tarief op de constructieprijs ( ipv 21% BTW, een besparing van tienduizenden Euro's ).

 

 

Project
in cijfers.

46

residentiële of investeringsappartementen

tagging beeld
icon plus

Schoenmakersstraat 4A3

te koop

Slaapkamers 1
badkamers 1
oppervlakte 75 m²

Prijzen & plannen

Verdieping Type Nr. slaapkamers icon Badkamers icon Garage icon Oppervlakte icon Terras icon Tuin icon Prijs Plan Details
3 Dakappartement 4A3 1 1 0 75m² 9m² - € 210.000 icon download Bekijk

Vermelde prijzen zijn zonder garage, kelder en excl BTW.

Heerlijk wonen op Ezeldijk. In de binnenstad van Diest.

Interesse in dit project?
Contacteer ons voor meer info.

icon estate favorite Bewaar als favoriet Deel op facebook Deel op linkedin Deel via Whatsapp Deel via Messenger Deel via Mail druk eigendomfiche af
icon chevron up

Bekijk uw favorieten Close button icon