Old phone +32 13 31 25 22

Ik verkoop/verhuur

U verkoopt of verhuurt uw pand? U wilt dit vlot afhandelen in vol vertrouwen en zonder zorgen?

Immo Diest gaat een extra inspanning niet uit de weg om uw woning, appartement, bouwgrond of opbrengsteneigendom in de kijker te plaatsen en succesvol te verkopen of te verhuren. Als uw makelaar, begeleidt en ondersteunt Immo Diest u bij alle stappen in het ganse verkoop- of verhuurproces.

 • Een vrijblijvende en deskundige waardebepaling van uw vastgoed:
  Tijdens een eerste kennismaking brengen we het te verkopen of verhuren pand in kaart en voeren we een objectieve en marktconforme schatting uit met behulp van verschillende schattingsmethodes. Hierdoor kunnen wij u een zo correct mogelijke prijsraming geven waarbij we rekening houden met alle belangrijke actoren.
 • Bespreking van onze werkwijze:
  Bij een volgende ontmoeting hebben we het over de samenstelling van uw verkoopdossier, de praktische planning en geven we u nog enkele nuttige tips voor het verkoopklaar maken van uw woning.
 • Uw vastgoed in de kijker:
  Wij zetten de troeven van uw pand extra in de verf met onze sterke publiciteitsmiddelen. Wij plaatsen uw pand niet alleen in de kijker via de traditionele kanalen zoals website en mailings, maar zorgen voor een ruime aanwezigheid in het straatbeeld met onder andere opvallende panelen, banners, enz.
 • Persoonlijke opvolging en begeleiding:
  Uw makelaar is en blijft uw vertrouwenspersoon gedurende het ganse traject. Daarnaast zijn wij steeds aanwezig bij geplande bezoeken van potentiŽle kopers/huurders en staan wij in voor de volledige afhandeling van de uiteindelijke verkoop/verhuur tot en met de sleuteloverdracht en het noteren van de meterstanden.

U merkt: Immo Diest vertegenwoordigt niet alleen uw eigendom, maar ook u!

Wenst u een stevige rechterhand die u begeleidt en ondersteunt bij de verkoop of verhuur van uw pand? Kies dan voor Immo Diest!

Contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak.

`