icon phone +32 13 31 25 22 icon estate favorite

Vastgoed in Spanje: een tweede thuis in het buitenland

Droom je van een eigen stek in Spanje? Of wil je investeren in vastgoed onder de mediterraanse zon? Immo Diest werkt samen met het Belgische immokantoor Sunrisa Real Estate in het Spaanse Torrevieja.

Jess, Davy en Veerle gaan met plezier op zoek naar het huis, appartement of de villa met zicht op zee waar jij van droomt. Zij begeleiden je van bij het prille begin van je zoektocht tot je als het ware in je strandstoel met een cocktail op je eigen terras zit. En dat mag je heel letterlijk nemen. Niet alleen gaan ze heel minutieus te werk om een pand te vinden dat aan je wensen voldoet, maar je krijgt ook alle administratieve en juridische begeleiding die nodig is om zonder zorgen je buitenlandse droom te realiseren.

Dankzij hun uitgebreid netwerk faciliteren zij je ook graag met de verhuur van je eigendom als vakantieverblijf. Bij een eventuele renovatie brengen ze je in contact met betrouwbare aannemers en constructeurs, volgen het hele proces op, voeren ter plaatse alle nodige controles uit en blijven jouw eerste aanspreekpunt. Kortom, voor al je wensen, vragen of bezorgdheden kan je bij Sunrisa terecht.

immo aanbod in spanje

Immo-aanbod in Spanje

De regio waar ze panden aanbieden strekt zich uit van het noorden van de Costa Blanca tot het zuiden ervan met respectievelijk Moraira en Águilas als uiterste punten. Ook meer landinwaarts hebben ze verschillende panden in hun portfolio. Het aanbod varieert van een modern appartement met zicht op zee tot een landelijke villa met privézwembad of een charmante woning op wandelafstand van het strand. Benieuwd? Neem alvast een kijkje op hun immo-overzicht.

Immo overzicht
immo aanbod in spanje

Waarom vastgoed kopen in Spanje een goed idee is

Misschien is het voor jou heel duidelijk waarom je graag een eigendom zou hebben in Spanje. Ben je verliefd geworden op een bepaalde regio of heb je je hart verloren aan de Spaanse cultuur? Ook daarom is investeren in Spaans vastgoed een goed idee:

  • Vastgoed is er nog relatief betaalbaar.
  • Dankzij het microklimaat geniet je er van milde winters en warme zomers en de zon is er ruimschoots van de partij.
  • Een interessant rendement bij verhuur als vakantieverblijf dankzij een constante toeristenstroom.
  • Een lening afsluiten kan zowel in België als in Spanje.
  • Sowieso is investeren in vastgoed – mede door de lage spaarrente - een goede keuze.
  • Bij Sunrisa werken ze samen met advocaten die alle panden verifiëren zodat je niet voor onprettige verrassingen komt te staan.
  • Enz….

We verwelkomen je graag op onze infoavond

Op regelmatige tijdstippen organiseren we infoavonden waar ze je alles vertellen wat je moet weten als je vastgoed in Spanje wil kopen. Ze gaan dieper in op wat je moet letten, met welke kosten je moet rekening houden en leggen stap voor stap het aankoopproces uit.

Wil je graag dat we je op de hoogte brengen van de volgende infoavond of wil je vrijblijvend al eens babbelen met het team van Sunrisa? Laat hieronder je gegevens na en we contacteren je snel!

Contacteer ons.

Ik wil graag:

icon chevron up

Bekijk uw favorieten Close button icon