icon phone +32 13 31 25 22 icon estate favorite

Huren via immo diest

Immo huren op maat

Hebt u interesse in het huren van een woning, appartement of kantoorruimte? Vul dan onze Huuraanvraag’ in (of doe dit via de via oranje knop bij een huurpand) en wij kunnen u meteen vertellen of het pand dat u interesseert, beantwoordt aan uw wensen. Is dit niet het geval dan gaan wij aan de hand van uw huurdersprofiel op zoek naar een pand in ons huidige aanbod dat daar het meest bij aansluit. Deze resultaatgerichte aanpak heeft niets dan voordelen, want vanaf het eerste contact zitten we meteen op dezelfde lijn.

Een compleet huurdossier

Een compleet huurdossier

Als we een match hebben, ontmoeten we u graag voor een vrijblijvend eerste kennismakingsgesprek. Daarna nodigen wij u samen met de verhuurder van het pand uit. Bij een overeenkomst gaan wij over tot het samenstellen van een correct en volledig huurdossier. Wij regelen alles: van de plaatsbeschrijving en de huurwaarborg tot de verzekeringen, de overdracht van de nutsmeters, enz.

Ook onze huurcontracten zijn up-to-date en bevatten alle gemaakte afspraken tussen u en de verhuurder. Na nazicht door beide partijen wordt de huurovereenkomst getekend en bent u officieel huurder van een woning, appartement of kantoorruimte.

Een continue service

Een continue service

Ook na het sluiten van de huurovereenkomst blijven wij uw aanspreekpunt. Vanuit onze ervaring en expertise beantwoorden wij graag uw verdere vragen. Indien nodig zoeken we samen naar een oplossing. Zo blijft u genieten van onze persoonlijke en professionele service en houden we contact tijdens de ganse huurperiode.

icon open quote

Onze woning werd te groot en het onderhoud van de tuin woog te zwaar door. We worden ook een jaartje ouder. Dankzij Immo Diest was de woning onmiddellijk verkocht en hebben we een zeer mooi appartement in het centrum van Diest gevonden.
Alles netjes geregeld met Immo Diest. Een absolute aanrader.

icon close quote
icon chevron up

Bekijk uw favorieten Close button icon
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer weten Verder gaan