icon phone +32 13 31 25 22 icon estate favorite

Verkopen of verhuren zonder zorgen.

U verkoopt of verhuurt uw pand? U wilt dit vlot afhandelen in vol vertrouwen en zonder zorgen?

Immo Diest gaat een extra inspanning niet uit de weg om uw woning, appartement, bouwgrond of opbrengsteneigendom in de kijker te plaatsen en succesvol te verkopen of te verhuren. Als uw makelaar, begeleidt en ondersteunt Immo Diest u bij alle stappen in het ganse verkoop- of verhuurproces.

Onze service

De service die Immo Diest u biedt.

icon Steeds bereikbaar

Steeds bereikbaar

2 bemande kantoren. U kan ons telefonisch, per mail of per chat bereiken.

icon Duidelijke afspraken

Duidelijke afspraken

Samen met u bekijken we welke bezoekmomenten u het beste passen.

icon Screening

Screening

We screenen onze kandidaten naar daadwerkelijke interesse, alvorens een bezoek in te plannen.

icon Ervaring

Ervaring

Immo Diest is meer dan 25 jaar actief in vastgoed en beschikt over een groot netwerk. Als eigenaar geniet u mee van onze relaties.

icon Kennis

Kennis

Naast de verkoop/verhuur van uw eigendom begeleiden we u ook op juridisch en bouwkundig gebied. Een moeilijker dossier gaan we niet uit de weg.

icon Match en aanbod

Match en aanbod

Immo Diest beschikt over een database van honderden zoekwensen van kandidaat-kopers. Op die manier matchen wij uw eigendom met hetgeen onze kopers zoeken.

icon Marketing

Marketing

Ook in marketing zijn we thuis. We zetten sterk in op social media (facebook, instagram). Uw eigendom zal gezien worden, en dat in de gekende huisstijl van Immo Diest.

Bij Immo Diest verkoopt en verhuurt u in 4 stappen

icon Gratis schatting

1Gratis schatting

icon Aanpak

2Aanpak

icon In de kijker

3In de kijker

icon Proficiat

4Proficiat

1. Gratis schatting

“Meten is weten”

Alles start met een vrijblijvende en deskundige waardebepaling van uw vastgoed.

Tijdens een eerste kennismaking brengen we het te verkopen of te verhuren pand in kaart en voeren we een objectieve en marktconforme schatting uit. Met behulp van verschillende schattingsmethodes komen we tot de effectieve waarde van uw eigendom.

Onze schattingen zijn geen natte vingerwerk maar worden deskundig berekend, besproken en getoetst aan de actuele markt van vraag en aanbod. Hierdoor kunnen wij u een zo correct mogelijke prijsraming geven waarbij we rekening houden met alle belangrijke actoren.

2. Aanpak

Bij een volgende ontmoeting hebben we het over de samenstelling van uw dossier, de praktische planning en geven we u nog enkele nuttige tips mee. Zijn er attesten waar u niet (meer) over beschikt? Dan vragen wij ze voor u (opnieuw) aan.

3. Uw vastgoed In de kijker

Wij zetten de troeven van uw pand extra in de verf met onze sterke publiciteitsmiddelen. Wij plaatsen uw pand niet alleen in de kijker via de traditionele kanalen zoals website en mailings, maar zorgen voor een ruime aanwezigheid in het straatbeeld met onder andere opvallende panelen, banners, enz.

4. Proficiat

Uw makelaar is en blijft uw vertrouwenspersoon gedurende het ganse traject. Daarnaast zijn wij steeds aanwezig bij geplande bezoeken van potentiële kopers/huurders en voeren wij de besprekingen met de kandidaten. Eenmaal we een wederzijds akkoord bereikt hebben zorgen wij voor de volledige afhandeling van de uiteindelijke verkoop/verhuur tot en met de sleuteloverdracht en het noteren van de meterstanden.

reviews
Schatting van uw eigendom afbeelding

Schatting van uw eigendom

U wenst een correcte waardebepaling van uw woning of ander vastgoed?
Om een goede en marktconforme prijs te bepalen, hanteren wij geen ‘nattevingerwerk’, maar gaan we zorgvuldig aan de slag.

Lees meer
Niet gevonden wat u zoekt? afbeelding

Niet gevonden wat u zoekt?

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf je in op onze site en ontvang bericht wanneer een pand online komt dat voor jou interessant is! Wij sturen de nieuwste panden enkel naar de klanten die zich hieronder inschrijven. Waar wacht je nog op?

Lees meer
Discrete verkopen bij Immo Diest afbeelding

Discrete verkopen bij Immo Diest

Ben je op zoek naar een unieke woon- of investeringskans die nergens anders te vinden is? Bij Immo Diest begrijpen we dat sommige verkopers hun panden liever discreet aanbieden, weg van de drukte van de open vastgoedmarkt. Met onze service 'discrete verkopen' zetten wij exclusiviteit en privacy centraal.

Lees meer

Uw eigendom succesvol
verkopen of verhuren?
Contacteer ons vrijblijvend.

Recent verkocht of verhuurd

icon chevron up

Bekijk uw favorieten Close button icon