icon phone +32 13 31 25 22 icon estate favorite
terug naar het overzicht icon arrow right

Immo Diest: klaar voor de toekomst

Vastgoedkantoor Immo Diest verwelkomt Timmy Theys als nieuwe vennoot aandeelhouder. Dat maakt dat het kantoor nu gerund wordt door vier vennoten: oprichters Pascale Vanaudenhove en Jan Vanonckelen, Jeroen Kippers en nu dus ook Timmy, die sinds 2014 deel uitmaakt van het immoteam als makelaar.

 

Nieuw hoofdstuk, zelfde verhaal!

Voortaan neemt Timmy Theys de dagelijkse leiding in het kantoor in Diest voor zijn rekening. On top blijven van de juridische regel- en wetgeving en de visie van Immo Diest verder uitdragen is dan ook zijn doel. “Meteen na zijn studies in 2003 kwam Timmy in de vastgoedsector terecht. In 2014 ging hij het team van Immo Diest vervoegen. Terugkeren naar zijn geboortestad Diest voelde dan ook een beetje als thuiskomen. Dat hij zijn passie voor immo kon combineren met de regio waar hij de leukste hoekjes en kantjes kent, was dan ook meer dan meegenomen. En dit ondertussen met al 20 jaar ervaring op de teller”, vertellen de oprichters.

Zijn ambitie om verder te groeien en een managementfunctie uit te voeren werd door oprichters Jan Vanonckelen en Pascale Vanaudenhove alleen maar toegejuicht. “Jan en ik hebben altijd de ambitie gehad om Immo Diest te laten groeien”, zegt Pascale Vanaudenhove. “Onze vier kinderen gaan andere wegen uit, dus de beste manier om dan te groeien is in zee gaan met onze topmedewerkers. Zes jaar geleden kwam Jeroen Kippers aan boord en nu in 2022 is Timmy erbij”.

 

Eigen koers

Ondanks dat steeds meer kleinere vastgoedkantoren fuseren of overgenomen worden door grote groepen, blijft Immo Diest een eigen koers varen. “We focussen liever op een fusie tussen mensen en in dit geval tussen makelaars”, vult Jan Vanonckelen aan. “Het is een manier om kennis en ervaring te bundelen en zo een eigen identiteit te creëren waardoor we verder organisch kunnen groeien”.

 

In 1999 werd V&V Immo opgericht door Pascale Vanaudenhove en Jan Vanonckelen. In 2010 veranderden ze de naam naar ‘Immo Diest’ en openden ze hun eerste kantoor in de Hasseltsestraat in Diest.

Bekijk de video hier!

 

facebook Deel op facebook linkedin Deel op linkedin whatsapp Deel via Whatsapp messenger Deel via Messenger mail Deel via Mail
Schatting van uw eigendom

Schatting van uw eigendom

U wenst een correcte waardebepaling van uw woning of ander vastgoed?
Om een goede en marktconforme prijs te bepalen, hanteren wij geen ‘nattevingerwerk’, maar gaan we zorgvuldig aan de slag.

Lees meer
Niet gevonden wat u zoekt?

Niet gevonden wat u zoekt?

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf je in op onze site en ontvang bericht wanneer een pand online komt dat voor jou interessant is! Wij sturen de nieuwste panden enkel naar de klanten die zich hieronder inschrijven. Waar wacht je nog op?

Lees meer
icon chevron up

Bekijk uw favorieten Close button icon